zondag 12 juni 2011

* lekker dagje *

Vandaag begon mijn dag met een rondje hardlopen (weer zo'n 5,78km) en daarna heb ik samen met Sam Queenie uitgelaten. Lalas was begonnen aan het slopen v/d tegeltjes in de oude keuken, dus daarna kon ik weer lekker even de boel flink stofzuigen! Om 12:30 werden we bij vriend Guus verwacht, hij vierde zijn vijftigste verjaardag en er stond van allerlei lekkers op ons te wachten, waarna we rond 14:00 richting Veere gingen met een flinke club. Zo'n man/vrouw of 26 op de tandem en op de solex!

Super goed weer, leuke sfeer, kids die snoep uit mochten kiezen bij Oma's Snoepwinkeltje, daarna een ijsje bij de Campveerse Toren en toen via de sluizen en Kleverskerke weer naar Middelburg terug om bij de Mug een drankje te doen. De tandems en Solexen moesten weer op tijd thuis zijn omdat ze opgehaald zouden worden, dus om een uurtje of 18:00 stortten wij  ons met z'n allen op de Indisch getinte BBQ.


Wat een gezellige dag met leuke mensen. Lalas heeft de dag doorstaan met flink wat pijnstillers, want die was vanmiddag tijdens het 'bikken' door zijn rug gegaan... Morgen doen we een rustig dagje. Nu gaan we nog even bankhangen en nagenieten van deze leuke Pinksterdag!

Geen opmerkingen: