zondag 13 oktober 2013

* bookshelf porn *

Hoe gaaf is het om een ruimte als op onderstaande foto te hebben?! Ik denk dat ik dan vaker de tijd zou maken om te lezen dan dat nu het geval is. Ik hou van lezen, maar vaak schiet het er ook bij in. Kids, huishouden, films, fotografie, de laptop... er zijn zo veel dingen die mijn tijd opslurpen, terwijl ik het heerlijk vind om me te verliezen in een goed boek...
 

Het laatste boek dat ik in een ruk uitgelezen heb en ook echt leuk vond was "De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween". Echt een aanrader! Nu ligt al sinds de vakantie Bonita Avenue onuitgelezen op me te wachten... Ik moet er echt weer eens tijd voor vrij gaan maken!

 
In de tussentijd vond ik wel weer een gave website met fantastische boekenkasten, boekenwinkels en andere leuke idee├źn met boeken: Bookshelf Porn.
Tot zo'n twee jaar geleden had ik zo'n enorme wand met cd's in mijn woonkamer, maar die zijn inmiddels naar zolder (in een hele grote dekenkist op de slaapkamer) verhuisd. Alles staat op de iPod... Ik blijf het mooi vinden: een grote ruimte met een verzameling aan boeken of muziek. Dat heeft toch altijd een aantrekkingskracht op me... Mocht ik ooit nog eens zo'n enorm huis kunnen bewonen waar er ruimte voor is, dan maak ik graag een kamertje vrij voor alle muziek, dvd's, lp's en boeken!
 

Geen opmerkingen: