woensdag 8 mei 2013

* I ♥ New York *

Where to begin?
Anderhalve dag zijn we nu thuis en na alle normale bezigheden hier vind ik het nog steeds bijzonder dat we deze trip naar New York met z'n tweetjes gemaakt hebben.
Wat een indruk maakt die stad op je!
 
 
De drukte, de sky-is-the-limit gebouwen, de mensen, de eettentjes, de coffee-to-go van een halve liter, de vrouwen die op Hunter regenlaaren liepen toen het een dagje spetterde, de mensen die met hun iPad fotgrafeerden, de beveiliging bij verschillende gebouwen, de huizen met trapjes zoals je ze uit de film kent, de limo's, de taxi's, de zebrapaden, de muffins waar je een hele dag op kunt teren, de souvenirs, de verschillende culturen die je tegenkomt, de M&M's winkel, de zwervers, de politieagenten die je overal ziet, de indrukwekkende brandweerwagens, de Amerikaanse vlaggen op de gebouwen, de vriendelijke mensen maar tegelijkertijd ook de chagrijnige, de mensen die alleen maar in hun mobiel geïnteresseerd leken te zijn, de skyline, de metro, de stomende putdeksels, de enorme porties eten die je krijgt... en ga zo maar door!
 
 
We hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Empire State Building, Top of the Rocks, Radio City Music Hall, Ground Zero, Central Park, het Guggenheim museum, MoMa, 5th Ave met de dure winkels, Macy's met zijn 11 etages, the Library of NY, Grand Central Station, Madison Square Garden, Bryant Park, Broadway, de musical Chicago in the Ambassador Theatre, Hop-On Hop-Off bus, boottocht over de Hudson, Brooklyn, Harlem, ChinaTown, Little Italie, Brooklyn Bridge, NBC tour, Madame Tussauds, twee bioscopen waar we Pain & Gain en Iron Man 3 zagen, Trump Tower, Union Square en al die Avenue en Streets die we doorgelopen hebben....

Na het uploaden van alle foto's gaat het nog een hele klus worden om de mooiste en voor ons bijzondere foto's uit te zoeken om daar een boek van te laten drukken, maar we kunnen terug kijken op een hele gave en bijzondere vakantie. Net als destijds onze trip naar LA! Ooit willen we wel weer eens terug, maar dan moeten we weer heel lang sparen én we willen ook nog andere steden dichterbij gaan zien. Maar... "gelukkig hebben we de foto's nog" :)
 
We  ♥ NY

Geen opmerkingen: