vrijdag 1 maart 2013

* gezien *


Semi-opvolger van de succesvolle komedie Knocked Up over de alledaagse lotgevallen van het echtpaar Pete en Debbie (Paul Rudd en Leslie Mann)
Pete, al jarenlang getrouwd, is thuis omringd door alleen maar vrouwen: zijn vrouw Debbie en hun twee dochters, de acht-jarige Charlotte en de dertienjarige Sadie. Terwijl hij zijn platenmaatschappij probeert te redden van een faillissement moet hij thuis hard werken aan zijn huwelijk. Samen met Debbie moet hij zien te voorkomen dat ze elkaar de nek omdraaien, door de stress van hun drukke leven.
 
Geen hoogdravende film, maar toch hebben we een aantal keren behoorlijk moeten lachen. Sommige situaties zijn erg herkenbaar en gezien Herman's naderende veertigste verjaardag leek ons dit een leuk uitje samen :) IMDb geeft een 6,3 en dat is een prima graadmeter.
 

Pat Solitano is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te bouwen. Hij trekt in bij zijn ouders en onderneemt een poging om weer in het reine te komen bij zijn ex-vrouw. Wanneer hij Tiffany ontmoet, die zo haar eigen problemen heeft, komt hij zichzelf tegen.

Jennifer Lawrence kreeg voor haar rol als Tiffany een Oscar, maar van mij had Bradley Cooper ook wel een beeldje mee naar huis mogen nemen! Bijzondere film. IMDb geeft een 8,0. Ik vind het zeker een aanrader! Ik las vd week een recensie waarin de film genoemd werd in een adem met Intouchables. Ook zo'n film die iedereen gezien moet hebben. En daar ben ik het wel mee eens. Go see!
 

Geen opmerkingen: