zondag 28 augustus 2011

* nazomeren *


Oké, een echte zomer hebben we dit jaar niet gehad, maar dat neemt niet weg dat we elk jaar een Nazomer Festival hebben. Ik vind het altijd weer leuk om op mijn fietsje richting Abdij te gaan en daar dan van muziek te genieten. Zo heb ik de afgelopen jaren oa Bløf, Racoon en Sarah Bettens gezien. Dit jaar had ik ook wat kaarten aangeschaft en zo stond ik vrijdag bij Waylon -wat ik goed maar erg kort vond- en gisteravond ging ik samen met Amber naar Laura Jansen. Bij aankomst schrok ik even van de stoeltjes. Een "zitconcert" is toch anders... Maar er was nog een mooi plekje links vooraan bij de piano, dus we zaten goed. Amber was samen met haar vriendinnetje wat giechelig vooraf, maar vond het super. Ik had het vooral koud... Maar Ilse was mijn held door met een grote beker thee aan te komen! Laura was vooral vrolijk, zong zuiver, maakte een praatje met het publiek en was verliefd op de jonge meisjes die een dansje op het podium mochten doen bij Wicked World. En als toetje zong ze acapella midden tussen het publiek en zonder microfoon een heel mooi liedje. Ik denk dat alle mensen die haar gisteren zagen aangenaam verrast waren door haar verschijning en optreden. En Amber...? Die staat met haar op de foto!


3 opmerkingen:

Mirre zei

yep, ik was zeker verrast. in het bijzonder door het nummer dat ze midden tussen het publiek zong. erg mooi, en het hele plein was muisstil.

*ing* zei

Ja, Ik zal nu ook anders "luisteren" als ik har liedjes hoor ;o)

Nicole zei

Wij waren al fan van haar liedjes en na het zien en horen van dit optreden zijn we alleen maar enthousiaster geworden! Was een heerlijke avond. Leuk die foto van Amber en Laura.