donderdag 2 juni 2011

* verbouw-ing *


Sinds de meivakantie wordt er hier in huize Lalas behoorlijk geklust. Eerst de wasmachine en droger naar een andere plek, leidingen die verlegd moesten worden, isolatie aanbrengen, gipsplaten, elektriciteit aanleggen... Wij zijn heel blij met onze handige (schoon)papa! Vandaag werd de bar gesloopt. Vanaf vandaag kunnen we er niet meer tegen aan hangen en onze troepjes er op kwijt. Vanavond hebben Amber en ik met een teiltje in de douche afgewassen, want de vaatwasser en kraan worden morgen pas weer aangesloten. Lalas is druk met het schilderen en aflakken van de keukenkastjes. Kortom een flinke klus. En we zijn er nog niet... Maar ik weet zeker dat we straks héél erg gaan genieten van het resultaat!
Nog op het to-do-lijstje:
Vloeren leggen in keuken en kamer, tegeltjes zetten, ramen plaatsen, gasfornuis plaatsen, nieuw aanrechtblad plaatsen, muur in de woonkamer stucen, plafond in woonkamer witten, verwarming in de woonkamer weghalen en nieuwe aan de wand plaatsen, stoel bekleden, inrichten, stoffen!!!

1 opmerking:

Sophie zei

Zo jullie zijn lekker druk bezig! En ook nog zo'n handige schoonvader, ideaal hoor. Mocht je je nog afvragen welke verf je het beste voor je plafond en muren kunt gebruiken, dan is dit wel een nuttig artikel om eens door te lezen: http://www.schilder-weetjes.nl/informatie/soorten/verfsoorten-binnenshuis.html.
Veel succes!