vrijdag 3 juni 2011

* gezien *

The Next Three Days
Thriller van Paul Haggis met Russell Crowe die zijn vrouw wil bevrijden uit de gevangenis omdat ze onterecht beschuldigd is van moord

John Brennan is gelukkig getrouwd met Lara en samen hebben ze een leuk zoontje. Dan valt de politie hun huis binnen en wordt Lara gearresteerd als verdachte van een gruwelijke moord. Als haar onschuld na drie jaar nog steeds niet bewezen is, rest John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. In het besef dat hij als docent geen idee heeft wat nodig is om zo'n krankzinnig complex plan uit te voeren, schakelt hij hulp in. Damon, een veroordeelde die ooit uit de gevangenis ontsnapte, is de man die hem exact vertelt wat hij moet weten. Met zijn adviezen stort John zich vol overgave in een gevaarlijke en onbekende wereld waarmee hij alles wat hij heeft riskeert om de vrouw van wie hij houdt terug te krijgen.

Goeie thriller met Russell Crowe, Elizabeth Banks en een minirol voor Liam Neeson. Film krijgt bij IMDb een 7,4 en dat is zeker terecht. Het zal je maar gebeuren dat je onterecht gevangen genomen wordt!

Geen opmerkingen: